[NL] RapRap in het nieuws!

(English translation here and here)

RepRap was weer uitgebreid in het nieuws. Gisteren in de “Trouw”:

Krant


Klik hier voor het online artikel!

Radio

Gisteravond was ik met Siert ook in de uitzending van het bekende radioprogramma “Met ’t Oog op morgen”. In de laatste 20 minuten komen we het meeste aan het woord, daarvoor worden we geintroduceerd en wordt aangegeven dat Siert een fluitje gaat (proberen te) printen. Om het te beluisteren, klik hier voor de player van Radio 1 of MP3 (mirror). Ook staat er een artikeltje op ’t weblog van ’t oog.

From RepRap Misc

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Huub-Teun-Stijn schreef:

  Wij vinden het artikel in Trouw heel erg interessant en willen een 3D printer gaan bouwen. Hoe kunnen we daar het beste mee beginnen? Heb je misschien tips voor ons?

  met vriendelijke groet,

  Huub-Teun-Stijn

  • Erik schreef:

   Ik zou graag uitgebreid(er) op je vraag ingaan, maar omdat ik het zo druk heb moet ik je toch naar de fora doorverwijzen. Op http://forums.reprap.org/ is een forum waar sets geprinte onderdelen aangeboden worden. Verder zetten mensen ze nu op eBay. Ik zou voor de mini-Mendel of de Mendel gaan. Over de “Mendel Catalyst” heb ik nog weinig succesverhalen gehoord. Deze kit wordt door iemand verkocht maar heeft nog geen bewezen resultaten (voor zover ik dat weet). Mogelijk wil je deze om die reden vermijden.

   Veel succes!

   Erik

 2. aka47 schreef:

  Uitstanding

 3. Jasper Janssen schreef:

  Je link naar google translate voor trouw lijkt nu niet te werken.

  Ook: Raprap?

  FYI.